K18 - Leave In Repair Mask

I lager.
Antal: 2

895 kr

Leave In Molecular Repair Mask 50 ml

K18 Hair mask är en ny unik produkt som reparerar håret på ytan. Produkten bygger på en egen teknik som heter K18 Peptid, molekylen som återställer skador på håret på bara fyra minuter!

K18 återställer håret som har skadats av kemiska behandlingar (färg, blekning, permanent osv.), värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga och ungdomliga tillstånd. Patenterade K18 är en bestående lösning, då detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret som gör håret starkare. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som pånyttfött.

Denna silikonfria formel återställer håret till dess naturliga, ungdomliga tillstånd på bara 4 minuter. Den verkar också lugnande på hårets fjällskikt och porositet.

Vill du prova K18? Köp prova på- kitet här.

K18 Hair är fritt från sulfater, parabener, ftalater, silikoner, konstgjorda färgämnen, natriumklorid, formaldehyder. Det är veganskt och cruelty-free.

K18 vann ELLE Future of Beauty Winner 2020!

Användning:

Schamponera håret med djuprengörande schampo och skölj. Använd inte balsam efteråt. Handdukstorka håret. 

Börja med 1 pumptag K18 Mask och applicera mer efter behov beroende på hårlängd, tjockhet och hårkvalitet. Arbeta jämnt över hela håret, ett pumptag åt gången, från botten till topparna. Totalt max 4 pumptag (för långt hår). 

Låt verka i 4 minuter. Skölj inte ur. Styla som vanligt.

Tips: K18 Mask är en progressiv behandling som är avsedd att användas i 4–6 tvättar i följd och sedan var 3-4:e tvätt för ett optimalt resultat.