K18 - Leave In Repair Mask Travel Size

I lager.
Antal: 5

149 kr

Leave In Molecular Repair Mask 5 ml

K18 Hair mask är en ny unik produkt som reparerar håret. Produkten bygger på K18 Peptid, molekylen som återställer skador på håret på bara fyra minuter!

K18 återställer håret som har skadats av kemiska (färg, blekning, permanent osv.) behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga & ungdomliga tillstånd. Patenterade K18 är en bestående lösning, då detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret som gör håret starkare. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som pånyttfött.

Denna silikonfria formel tränger djupt in i hårets insida och återställer håret till dess naturliga, ungdomliga tillstånd på bara 4 minuter. Den verkar också lugnande på hårets fjällskikt och porositet. Fungerar som hårkur, inpackning och leave in- balsam i ett.

K18 Hair är fritt från sulfater, parabener, ftalater, silikoner, konstgjorda färgämnen, natriumklorid, formaldehyder. Det är veganskt och cruelty-free.

Vill du köpa större storlek av K18? Köp det här.

K18 vann ELLE Future of Beauty Winner 2020!

Användning:

Schamponera håret med djuprengörande schampo för att få bort stylingrester i håret och skölj. Använd inte balsam efter. Handdukstorka håret. 

Börja med en liten klick K18 Mask och applicera mer efter behov beroende på hårlängd, tjockhet och hårkvalitet. Arbeta jämnt över hela håret, lite produkt åt gången.

Låt verka i 4 minuter. Skölj inte ur. Styla som vanligt.